СЪЮЗ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО КАЧЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ
  
 
     
 
 

 

 

 

 
 

 


 
Дейност
 
*
Обучения  
*
Консултантска  
*
Издателска  
*
Докторанти и млади учени  
*
Запитване за обучение  

 

 

 “Качеството – за по-добър живот ’ 2014“

По повод Световния ден на качеството – 13 ноември 2014 год. и Европейската седмица на качеството – 10 – 16 ноември 2014 год.

Конференцията ще се проведе в Български институт за стандартизация София, ж.к. Изгрев, ул. Лъчезар Станчев № 13 13 и 14 ноември 2014 г. Конференцията се организира от: Сдружение "Клуб 9000" Съюз на специалистите по качеството в България /ССКБ/


  Докторанти и млади учени  

 

 

 

ССКБ има голям опит в организирането на успешни международни и национални прояви и е съорганизатор най-голямото ежегодно събитие посветено на качеството в Р. България: Националната научно –практическа конференция с международно участие - “Качеството – за по-добър живот”, която през 2013 г. ще се проведе за двадесет и четвърти път и по традиция ще отбележи Световния ден на качеството (всеки втори четвъртък на м. ноември) и Европейската седмица на качеството, която всяка година е под различно мото на EOQ (European organization for quality).


През последните години в рамките на конференцията има Борса за консултантски и сертификационни услуги, каято дава уникална възможност на участниците за реализиране на професионален обмен и контакти.


Ежегодно в подкрепа на младите специалисти ССКБ организира младежка школа „Мениджмънт и качество” и Международна научна конференция ”Млади учени”.


През последните години съюзът бе съорганизатор и на друго значимо събитие – Индустриалния форум «Машини, технологии, материали», провеждащ се в Интер Експо и Конгресен център – София, в рамките на които ССКБ организира семинари на различни теми, като “Практически указания за прилагане на европейското техническо законодателство в дейността на българските производители” и др.

 

  

 


 

  Партньори  

 


 
  
 
Контакти   |   Обучения   |    Издания   |   Сертификати   |    Партньорство   |  Администрация   

Copyright © 2018, www.SSKB.org All Rights Reserved